Jump to content
BMW United

Zeeuw

Members
 • Content Count

  2204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Zeeuw last won the day on February 27 2018

Zeeuw had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About Zeeuw

 • Rank
  Vijfde versnelling
 • Birthday 06/05/1984

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Eindhoven
 • Type BMW
  E31 8-serie
 • Bouwjaar
  1994
 • Lakkleur
  Arktissilber metallic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeeuw

  Vandaag van t mooie koude weer genoten...

  Goed shirt ook in die i8!
 2. Zeeuw

  20" Alpina Softline

  Verkocht!
 3. Zeeuw

  20" Alpina Softline

  Velgen zijn nog steeds te koop! De zomer komt er weer aan dus lekker patsen met je 20"!
 4. Mijn verstand zegt een Toyota Yaris, mijn hart zegt iets anders
 5. VERKOCHT! Auto is vandaag opgehaald! Mag een slotje op. Ik kan overigens aanbevelen om de auto na een week of 3 op gereserveerd te zetten, de mailtjes kwamen toen vrij snel achter elkaar binnen! Helaas voor hen was de auto ook daadwerkelijk gereserveerd en nu dus tijd om iets anders te zoeken. Op Autowereld krijg je een leuke grafiek te zien, op vrijdag en woensdag kijken de meeste mensen, zaterdag is volgens mij iedereen op pad want dan zie je steeds een dip. Kleine tip voor als je een auto te koop zet, op vrijdag online zetten. Als je dat maandag doet is de auto op vrijdag al een paar pagina's verschoven. Dit weekend naar Essen!
 6. Zeeuw

  Vandaag van t mooie koude weer genoten...

  Facebook kijk ik ook nooit op en heb niet het idee dat ik iets mis. Ik zit dan wel in de Whatsappgroep maar ook daar mis je niets. Een meeting wordt 2 dagen van te voren georganiseerd en dan kunnen er maar 2 mensen en de rest zegt: volgende keer eerder aankondigen zodat ik wat kan regelen. En als je dan zegt over 6 weken leuke meeting daar, dan gaan er ook maar 2 mensen omdat de rest OVB staat of het tegen die tijd al vergeten is. Of het is te ver rijden. Of iedereen is voor 15u al weer vertrokken. De laatste keer stond ik met stukken en dat was de leukste meet van het jaar! Toen bleef iedereen tenminste hangen om mij afgesleept te zien worden.
 7. Haha, nee voor Euro's. Als ik vraag hoe ze willen betalen weten ze niet beter dan met Euro. Ik kan trouwens iedereen Mobile.de aanraden. Heb al meerdere serieuze mailtjes gehad, de auto is ruim 1200 keer bekeken, nog niet de helft daarvan op AutoScout en 75 keer op autowereld (die linken met Gaspedaal) in 26 dagen.
 8. Zeeuw

  Vandaag van t mooie koude weer genoten...

  LOL! Langs die locatie ben ik diezelfde dag ook nog gereden en dacht toen: Mooie fotolocatie! En inderdaad. Maar dit is dus nu je pekelbak?
 9. De auto stond tot gister alleen hier te koop. Vanaf gister heb ik de auto ook op verkoopsites geplaatst. Geen Marktplaats dit keer, scheelt een hoop onzin mailtjes hoop ik!
 10. Prijsstijging omdat de auto nu ook op de grotere verkoopsites staat! En omdat de koers van de cryptovaluta nu zo hard daalt, krijg je nu 10% korting! 10% korting bij betaling met cryptovaluta: BTC, ETH of LTC (GDAX koers)! De auto is vindbaar op de volgende sites: NederlandMobiel AutoWereld AutoScout24 Mobile.de en binnenkort waarschijnlijk ook op Gaspedaal.nl
 11. Hij is weer 23% gestegen! Gister was de Bitcoin 7500 euro, had je voor 2500 euro een auto kunnen hebben.
 12. Wachten jullie tot de Bitcoin onder de 5000 euro zakt?
 13. Ik accepteer ook Bitcoin. Nu slechts 0.3 Bitcoin! EDIT: Koers zakt nu wel heel erg! Ik zal het anders zeggen: 10% korting bij betaling met cryptovaluta: BTC, ETH of LTC (GDAX koers)
×