Jump to content
BMW United

Michiel

Members
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Michiel

 • Rank
  Eerste versnelling

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Type BMW
  Geen Auto
 • Bouwjaar
  2010
 1. Michiel

  Dagje bij Michiel in Oldebroek

  Jawel hoor Max, ik lees nog steeds mee. Posten doe ik een stuk minder.
 2. Menno, Voor: 245-35-19 Achter: 275-30-19 Rondom Michelin
 3. Aangeboden: Zeer nette set styling 125 velgen met banden Banden met ruim voldoende profiel. Betreft een breedset: Voor: 8J Et 20 Achter 9.5J Et 32 Diameter: 19 ich Steek: 5x120 Prijs: € 650,- Van origine zijn deze velgen geleverd op de BMW E60/E61 maar staan ook geweldig onder een E38. Plaatjes van het internet:
 4. Michiel

  [E39] Tijdelijke auto

  Gefeliciteerd. Verstandige keuze een 528 :-)
 5. Michiel

  2 weekjes Vancouver

  Canada is zeker een bezoekje waard. We zijn ook nog naar het huis in de bergen geweest. Daarvan zal ik later foto's posten. Nu enkele foto's van de auto's rondom het huis. Bij aankomst stond deze franse dame ons op te wachten voor een ritje naar het huis. Aangekomen op bestemming, op de achtergrond een aantal Saabjes: Onze gastheer is een liefhebber van nog meer klassiek spul: Studebaker is zijn favoriet: Even gestopt voor wat plaatjes tijdens een heerlijk rondje om met de Studebaker Avanti. Nog meer auto's uit de verzameling: Jaguar XK150: Jaguar MKII: Een Cord 810 / 812 uit 1937 Supercharged. Check de schakelpook en dash :-) Supercharged engine: Deze staat geduldig te wachten op een grondige aanpak: De Farmtruck, wordt ook echt gebruikt om onderdelen in het dorp op te halen: Dan zijn er nog de containers: Wat zou er achter deur nummer 7 zitten :-) Nog een Avanti: Deur nummer 6: Studebaker: En deur nummer 4: Ook werd tijdens ons verblijf nog een pakketje bezorgt vanuit Engeland: Een Ford Comet uit 1954 (Comete Monte Carlo) Tadaa:
 6. Michiel

  2 weekjes Vancouver

  Speciaal voor Tom heb enkele prijskaartjes gefotografeerd :-) I8: M3 Sedan: M4 Coupe: En een Occassie lijstje: De I8 zou met een prijs van CAD 155.495,- dus in euro's 105489 kosten.
 7. Michiel

  2 weekjes Vancouver

  Afgelopen 2 weken hebben wij ons opperbest vermaakt in Vancouver en omstreken. Uiteraard kwam ik daar een aantal 7's tegen die ik op de gevoelige plaat moest zetten :-) In Vancouver zelf deze E38: Vlakbij ons verblijf deze E32 735iL: Deze E38 in Surrey: En de voorloper van de 7 kwam ik tegen tijdens een bezoekje aan de bodyshop van een kennis (waar nog veel meer fraai spul binnen stond :-) ) Natuurlijk ook een bezoekje aan de BMW dealer (Auto West BMW in Richmond)
 8. Michiel

  De koopwaar van Michiel bekijken

  Was super gezellig Eric. Nog bedankt voor de lunch! En dat laatste is zeker.. een E32 V12 moet je een keer bezitten :-)
 9. Michiel

  Fotowedstrijd Mei / Juni 2014

  Mijn bijdrage gisteren ook ingestuurd. Spannend!
 10. Michiel

  M'n nieuwe pekelauto...

  Denk dat er lucht in je systeem zit. Check ff hier anders: http://forum.e30forum.nl/viewtopic.php?f=14&t=5775
 11. Mooie set! Staat schitterend. Laatste 2 foto's zijn ook prachtig.
 12. Michiel

  [E65] Paar foto's geschoten...

  Zeker mooie foto's. Top!
 13. Michiel

  Gezellig dagje demonteren bij BMW7Parts

  Idd Johan was de leiding aan het losmaken. Vorige keer dat we dat deden zijn we hard naar buiten gerend zoveel gas kwam eruit. Deze was leeg gelukkig. @David, dat moet een andere E38 rijder zijn geweest. Schijnt in Lelystad ook een E38 740 H6 te rijden kwam ik van de week achter btw.
 14. Hier mijn reportage van een dagje demonteren bij BMW7Parts te Lelystad. Johan was er al toen ik aankwam en was gelijk aan het werk gegaan.. had m verteld dat de sleutel onder mat bij de voordeur ligt Mijn eigen vervoer: Heerlijke auto. Laatste belastingvrije december voor de komende 14 jaar En daar hebben we Gerwin (Thegs).. leuke auto hoe rijdt dat nou??. Geef Johan een V12 en hij is zo blij. Tijdens de gebruikelijke koffie/werkbespreking besloten dat de E38 750 IL (ex Wim Kok ) uit elkaar moest. Dus zo gezegd, zo gedaan.. Gerwin in aktie! Hij heeft het BMW hart op de juiste plek.. Mooie jas! Een heuse M73! en die moest de auto verlaten vandaag: Naast de vele andere onderdelen ligt er ook een set EDC schokkers voor wie zoekt? Ze liggen in Lelystad: Johan op veilige afstand.. Nee Johan sissende BMW's bijten niet: Hoe was de naam? Tussen de grappen en grollen werd er ook keihard gewerkt met als resultaat: TADAAA een M73 0p de pomp wagen. .. Rijdt ie lekker Johan?? FOTO momentje: En na alles netjes te hebben opgeruimd ziet het er zo uit: Dank voor het kijken en wie weet, tot de volgende keer :ymhug:
 15. Michiel

  [E87] Wat foto's van de 130i

  Laatste plaatje vindt ik de mooiste Eric. Schitterende auto helpt ook mee natuurlijk
×