Jump to content
BMW United

BMWTweaks

Administrators
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BMWTweaks

 • Rank
  Neutraal
 • Birthday 03/13/1987

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bmwtweaks.nl

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Maarssen, Utrecht
 • Type BMW
  Ander type BMW
 • Bouwjaar
  2010
 • Lakkleur
  Le-mans Blauw Metallic

Recent Profile Visitors

256 profile views
 1. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  Ach, als je toch altijd kan, maakt 't ook niet uit.
 2. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  Renee, De poll is beperkter qua mogelijkheden, je kan maar 1 voorkeur opgeven. Nu kan ik rekening houden met wanneer iedereen kan. Bovendien is de poll van dit topic al bezet ivm de keuze voor een arrangement. Heb je dat al gekozen?
 3. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  Er staat een datumprikker klaar waarin je voor de zondagen van komende lente kan aangeven of jij kan! De dag waarop de meeste mensen kunnen zal de dag worden waarop we het uitje gaan plannen. Geef hier op, op welke dagen je kan! http://prik.kr/pkx4ag4baigp5ndr
 4. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  Data kom ik zsm op terug met een aantal mogelijkheden!
 5. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  Ze bieden in Lelystad een aantal arrangementen, wel leuk ook om georganiseerd tegen elkaar te racen, al dan niet in teams! Kijk even op http://tinyurl.com/bmwunitedom te zien wat ieder arrangement inhoudt, en geef je voorkeur aan in de poll!
 6. BMWTweaks

  [Geannuleerd] Buiten karten in Lelystad

  David, Ik ben het met je eens dat het Kartcentrum in Lelystad er beter uit ziet. Ik heb de site even doorgekeken en ik moet zeggen dat de prijzen en mogelijkheden gelijk, zo niet beter zijn dan in Driebergen! Lijkt me dus een prima idee om daar heen te gaan ipv Driebergen. http://www.kartcentrumlelystad.nl/ Ik zal zsm een poll plaatsen met wat data. Of eventueel zo'n online kalender ding.
 7. Na een geslaagde meet in Doel, Belgiƫ lijkt het me leuk om direct maar een nieuwe meet onder de aandacht te brengen en in te plannen. Ik hoor van velen dat karten toch wel hoog op het verlanglijstje staat om nog een keer te doen. Met de zomer voor de deur is buiten karten natuurlijk de beste optie. In Driebergen bevindt zich een buitenbaan waar ook karts gehuurd kunnen worden. Zie http://kartbaan.com/ voor meer informatie over het circuit en de mogelijkheden. Ze hebben daar 3 (eigenlijk 2) type karts: - Single engine begrensd op 50km/h - Single engine onbegrensd (70 km/h) - Twin-engine onbegrensd (120km/h) Van die laatste zijn er volgens mij maar 2 beschikbaar. Maar wellicht leuk om na een kwalificatierace de 2 winnaars tegen elkaar te laten rijden in de snelle karts! Ik ben benieuwd wie het wat lijkt om daar te gaan karten. Graag jullie mening en reacties. Ook een hoor ik graag wat voor jullie een geschikte planning is om het in te plannen! Edit: Het wordt niet Driebergen, maar Lelystad! Datumprikker is hier te vinden.
×