Jump to content
BMW United

Jacky

Members
 • Content Count

  831
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jacky last won the day on December 31 2011

Jacky had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About Jacky

 • Rank
  Tweede versnelling
 • Birthday 09/09/1981

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Omgeving Antwerpen
 • Type BMW
  F02 7-serie
 • Bouwjaar
  2010
 • Lakkleur
  Saphirezwart 2011

Contact Methodes

 • Skype
  Jacky Verelst
 1. Jacky

  Een lucky Belg heeft deze Alpina B7 gekocht

  Wie heeft er al fotos van men nieuwe auto gelekt...
 2. Jacky

  Belgische BMW i8 compleet aan flarden na zware crash

  Dit is het gevolg van een straatrace geweest hoogstwaarschijnlijk. Er was ook nog een M135i bij betrokken. De chauffeur van de 1M zou met de i8 hebben gereden. Hebben mekaar licht aangetikt en tegen hoge snelheid is er dan nog weinig te corrigeren. De snelheid zou extreem hoog gelegen hebben.
 3. Jacky

  [e65] 730d FL 2006

  Dan moet je eens met de opvolger rijden, dat is nog eens een groot verschil. Zijn inderdaad goede motors daar is geen twijfel over.
 4. Jacky

  850CSI

  Tja een 8 goed krijgen kan je snel veel geld kosten. En op elk onverwacht moment kan iets de geest geven. Blijven oude karren natuurlijk.
 5. Jacky

  10 April Foto meeting Doel.

  Ah thuismatch voor mij! Ik zal er waarschijnlijk ook zijn!
 6. Knap filmpje! Mooi gemonteerd!!
 7. Jacky

  Wie gaat deze BMW 760Li in Milka-metallic ophalen?

  Had hem al zien passeren! Super mooi! Mss een idee om de mijne zo te laten wrappen
 8. Jacky

  winnaar fotowedstrijd Maart / April 2015

  Waardige winnaar!
 9. Jacky

  [F02] Nieuwe aanwinst 730Ld

  Thanks guys! Ik ben er ongelofelijk content mee!!
 10. Jacky

  [F02] Nieuwe aanwinst 730Ld

  Dit is de derde generatie die ik nu rijdt met dit type motor, hoewel de motor steeds verder ontwikkeld. Het verschil is wel steeds merkbaar. De totale ervaring is anders. De overstap van de E38 naar de E66 was duidelijk voelbaar. Nu voel ook een verschil maar ik heb nog te weinig km's gereden om dat echt duidelijk te kunne komen vertellen. Maar je voelt toch weer dat generatieverschil hoor.
 11. Zoals ik in een ander topic aanhaalde was ik aan het overwegen om de e66 weg te doen eventueel voor wat anders. Wel dat anders is het volgende geworden. Een 730Ld van 2011. Hij is deze maand net 4 jaar geworden. Ik heb deze overgenomen van iemand die ik ken en zakentransport doet. Auto is enorm goed onderhouden en ziet er naar mijn mening nog netjes uit. Het vertrouwen dat deze uitstraalde heeft me over de brug getrokken om deze over te nemen en afscheid te nemen van de E66 waar ik trouwens altijd met veel plezier heb mee gereden. De auto die ik heb overgenomen is redelijk in de opties. Hij beschikt over diverse toeters en bellen. Hij heeft Acc met stop and go, nightvision, lane-assist, head-up, lane-changewarning, informatieborden lezen. Het onderstel beschikt over een meedraaiende achteras, dynamic drive en instelbaar onderstel. Binnenin in beschikken de vier zitposities over verwarming, ventilatie en massage op de stoelen, ook is achterin de entertainment aanwezig op 2 schermen met TV en DVD functie, verder zitten er nog zoveel functies in die ik allemaal nog moet ontdekken. Maar ik kan vertellen dat de rit naar huis een zeer aangename rit was! Maar foto's zeggen meer dan 1000 woorden dus:
×