Jump to content
BMW United

Willem

Members
 • Content Count

  420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Willem last won the day on March 30 2013

Willem had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutraal

About Willem

 • Rank
  Eerste versnelling
 • Birthday 11/15/1964

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  in willikeurige volgorde:
  Harley Davidson, lezen, films, eten, drinken, vrienden, familie, games, ***, E38 750 IL, mijn hond, muziek, werk, etc
 • Type BMW
  E38 7-serie
 • Bouwjaar
  1997
 • Lakkleur
  Cosmos Zwart
 1. whaaaaa, je hebt hem al gekocht ! helemaal mooi van harte Richard erg mooi. en dat gedoe met modden, kijk ff naar die auto !!!!! maak ook nog ff een paar foto's van je glimlach. veel glimlachende km gewenst man.
 2. Willem

  [E38] R.I.P. vriend...

  dag inspiratiebron voor velen hier denk ik, voor mij wel, zo mooi kan een auto dus zijn/worden. gelukkig hebben we de foto's nog en het DNA zit straks in veel forum 7vens.
 3. Willem

  Mhoehahahaha [E60]

  die eerste twee kunnen zo in de nieuwe Transformers.
 4. Willem

  [E38] GESTOLEN 750iL RG-JB-72

  ah nee, dit is wel heel zuur. zo blij met je 7 en dan moet er weer iemand iets geld verdienen over jou rug in dit geval, het is te triest voor woorden. Zal inderdaad wel naar het oostblok zijn. hoop zo dat die onderweg wordt gespot.
 5. Willem

  Hendrik en Yvon hebben een baby gekregen !!

  Oh man, wat ontzettend gaaf. van harte gefeliciteerd met jullie dochter en fijn dat alles goed is gegaan, en ja, het is en blijft een gewedige ervaring om zo een klein groot wonder te mogen krijgen, of in het geval van je vrouw keihard voor moeten werken pffff. lekker genieten van elkaar en heerlijk knuffelen hoor, ze zijn zo snel groot. grts en optrecht een groet ***a !
 6. Willem

  Hup, Holland, Hup!!!

  HELD !!!! hahahahaha. briljant, trouwens ook die Deen in dat bootje hoor.
 7. whaaaaaaaaaaa wat een prachtige auto, vindt er helemaal niets jammer aan hoor, alles klopt aan deze auto, super vel plezier ervan, nu na de poetsbeurt helemaal klaar, wow echt een hele mooie dit. GEFELICITEERD hoor.
 8. Willem

  Eindelijk eigen baas!

  stoere keuze Frans, gefeliciteerd man. heb je gelijk een nieuwe wagen onder den poeperd ? das best een stap. wens je veel klussen en heerlijk dat je zo'n goed start hebt.grts Willem
 9. Willem

  Kultkarren

  man oh man, ik dacht echt dat je een ...kar tegen je auto aan had gehad, schade en dat soort dingen waar het woord ... prima bij past. pffffff, dat viel dus mee en pas met de geweldige foto's bekijken zag ik wat er werkelijk staat geschreven, wat een gave pics en ditto Beemers.
 10. Willem

  [E38] nieuw setje velgen

  ja man, ben het met je eens, als ik er nu omheen loop blijf ik maar denken, ja verlagen voor, is een must. ook maar aan beginnen dan
 11. Willem

  [E38] nieuw setje velgen

  dat ga jij zeker zien bro, ben ook wel benieuwd wat jij ervan vindt, moet wel een verlagingssetje op nu voor. ja ik weet het achter ook ga jij nu roepen, ligt er niet nog een setje hier of daar?
 12. Willem

  [E38] nieuw setje velgen

  ja dat dacht ik wel Len, maar net als Lloyd en WIm ook al zeggen, dit houd goed schoon, iemand is straks (terecht) heel blij met de m-parra's en ik kan de Alpina's niet betalen, ooit als ik een mooie set zie en het komt wel uit wellicht. voor nu deze en nogmaals ik vindt ze heel dik
 13. Willem

  [E38] nieuw setje velgen

  het is ook zonde, maar nogmaals, ze naar de eeuwige jachtvelden sturen door mij gebrek aan energie, gezondheid en de tijd voor poetsen en bijhouden, is dit een wijs besluit kerels, vindt in volgorde van velgen zelf eerst Alpina (zijn me te duur nu) M-para's en dan deze, dus ik val maar iets
 14. vandaag de BMW ten 95 set opgehaald, gaan volgende zomer nog wel naar de velgendoktor voor het perfect maken. het is een breedset en ik vindt het gewoon heel stoer staan, blijf dit toch een hele dikke velg onder de E38 vinden. ff snel bij het wisselen een foto gemaakt maar dat doe ik nog wel een keer over. doet nog wel pijn om de M-para's weg te doen, maar die ben ik niet waard, hou ze nooit netjes en das zonde, dus dan maar verkopen, die worden zaterdag opgehaald, tenminste dat vertelde de man mij. grts Willem
 15. Willem

  Koninginnedag

  kan nergens heen, hele stad zit potdicht, ze zijn dan ook hier, leuk hoor, maar alleen per twee benen mag je jezelf vervoeren, geen fiets, brommerd en al helemaal geen auto's erin of eruit. straks eind van de dag gaat de boel weer open, dan zijn ze al drie uur weg pfffff, nou ja het is gezellig in de stad, over een uur mogen we weer bier drinken in de stad, lekker weer, biertje erbij, denk dat het goed is. hoorde een aantal mensen roepen, He ! Majesteit, ga eens bier halen !
×