Jump to content
BMW United

zooka

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

6 Followers

About zooka

 • Rank
  Eerste versnelling

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Onbekend
 • Type BMW
  E31 8-serie
 • Bouwjaar
  1990
 • Lakkleur
  Stering zilver
 1. zooka

  E36 cabrio gekocht

  Ziet er goed uit hoor, spiegels misstaan niet. Nog even van de zon gebruik maken, binnenkort kan het niet meer. Doe je er een hardtop op in de winter of stallen ?
 2. zooka

  E36 cabrio gekocht

  Ok, toevallig staat daar dan een look-alike. Goed gevonden dan, mooi kleurtje ook.
 3. zooka

  E36 cabrio gekocht

  Mooie cabrio ! heb je die uit duivendrecht gehaald toevallig ?
 4. Mooi filmpje, positieve kerel....die geniet echt van zijn auto's :-)
 5. zooka

  [E31] 850 CSi

  Lekker bezig zo !
 6. zooka

  [E31] 850 CSi

  Handige DIY, top ! Ik heb er ook eens naar gekeken omdat ik onder de koplampen wat wilde schoonmaken en wat dingen vast wilde maken. Die bumpers hebben ook veel te verduren, dat zwarte scherm van mij is helemaal geschaafd haha. Geen half werk trouwens maar dat is een CSI dubbel en dwars waard !
 7. zooka

  1,2,3 en 4 op een rij

  Mooie auto's Graad. Die 7 heeft een erg mooie kleur, welke kleur is dit ? Die rode 8 staat bij een beetje vreemd bedrijf volgens mij. Deze werd eerst aangeboden op MP met werk....later verdriedubbelde de prijs en werd aangegeven dat die in showroom-staat was ( met dezelfde gore foto's) en nu staat die weer op met vermelding dat de motor niet loopt en 1500 duuder dan de eerste keer dat ik hem voorbij zag komen haha. Raar dat die niet verkocht wordt....
 8. Zeker hele mooie foto's, moet wat beter mijn best gaan doen merk ik al wel haha. Zeeuw heeft mijn stem...uiteraard een mooie wagen vanuit een mooie hoek geschoten met de juiste belichting...top ! Twijfelde met BigFreak, deze is ook erg mooi genomen.
 9. zooka

  [E53] Verkocht! en nu?

  Mooie wagen !!!
 10. zooka

  Toyota is opnieuw het meest waardevolle automerk

  De Toyota's die je hier meestal ziet rijden zijn niet eens de populairste wereldwijd. Moet je eens kijken in Azie wat daar aan Toyota rijdt....das nie normaal. Daar is BMW zeldzaam om te zien :-)
 11. zooka

  [E53] Verkocht! en nu?

  Lastig luxe probleem heb je zo met een ruime smaak en wat geld in de zak. Persoonlijk ging ik alleen voor een e39 als het een alpina of M is....op de rest heb je gewoon zo'n mega hoge afschrijving dat je alleen bij echte liefhebbers je auto kwijt kan. Zelfs deze auto's beginnen gedateerd te raken. Het type 5 erna heb ik ook naar gekeken alleen heb je voor dat geld niet heel veel spannends, vaak normale 5-ers met hoge km-standen...reden dat ik niet voor dit type ben gegaan. Een 8 zal je qua vermogen tegen gaan vallen als je een M5 of M3 gereden hebt... qua beleving is een 8 wel een erg hoge fun factor. Alleen al voor de blikken van mensen en zeker de nieuwere mede bmw rijders die bijna de nekken breken als je langsrijdt is priceless. Vaak een praatje bij de auto of een duim omhoog is geen uitzondering...erg leuk ! De M3 cabrio in de link enkele posten hiervoor is dan iets waar ik voor zou gaan. Zonder inruil en een beetje handjeklap krijg je deze wel mee zo voor het winterseizoen. Autohandel ligt nog steeds op zijn gat en men is blij omzet te draaien. Succes met je keuze en wel even in Wezep komen laten zien dan he...neem je gerwin maar mee...gelijk een mini-meet haha.
 12. zooka

  Vandaag heel wat moois gezien

  Het was inderdaad vandaag zo'n dag dat iedere liefhebber de auto even het asfalt laat zien. Stond vanmiddag met de 8 naast een e30 m3, kwam nog een blauwe z1 tegen en een nette e21. Altijd leuk !
 13. zooka

  [E23] 745ia SCHUURVONDST

  Mooi om zoiets te vinden, succes met het herstel !
 14. zooka

  [E65] De 7 vanuit de lucht...

  Daar kun je leuke dingen mee doen, ook lekker muziekje idd....eek-a-mouse...oldskool haha
×