Jump to content
BMW United

edjebmw

Members
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

3 Followers

About edjebmw

 • Rank
  Eerste versnelling
 • Birthday 02/28/1972

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.edje-bmw.nl

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Zuid holland
 • Interesses
  BMW,Auto's,Vakantie...BMW
 • Type BMW
  Ander type BMW
 • Bouwjaar
  2010
 • Lakkleur
  Sapphire black
 1. edjebmw

  EDje's BMW Meeting 2015

  Zoals jullie inmiddels wel weten, ga ik deze editie van EDje's BMW Meeting KiKa steunen. We proberen op deze dag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Nou wil ik graag ook jullie hulp inschakelen, en vragen of er iemand van jullie zelf of iemand weet die nog bijzondere/leuke/aparte (BMW) spulletjes heeft, die op deze dag dan verkocht kunnen worden voor KiKa. ik zelf ben al druk bezig om spullen van bekende coureurs te verzamelen... maar wil toch zoveel mogelijk spullen bij elkaar krijgen voor deze dag, zodat we een spectaculair bedrag kunnen overhandigen aan de mensen van KiKa die uiteraard ook zelf aanwezig zullen zijn. Verder ben ik ook druk bezig met leuke bedrijfjes te regelen, zodat er ook weer genoeg te zien/koop is buiten de items voor KiKa. En we hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst, om er weer een gezellige BMW Meeting van te gaan maken. Maar mocht iemand nog spullen en of ideeën hebben, ik sta er altijd voor open. je kan me altijd mailen via: edjebmw@gmail.com, of via Messenger op m'n Facebook ( edjebmw.meeting )
 2. edjebmw

  EDje's BMW Meeting 2015

  We zijn weer een stapje verder met EDje's BMW Meeting 2015, deze editie gaan we weer een goed doel steunen, en wel KiKa. We gaan proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen met z'n alle, zodat we weer een stapje verder komen, om het geen levensbedreigende ziekte bij kinderen te laten zijn. Hoe gaan we dit nou precies aanpakken deze dag; Bij entree word er €5,00 per BMW betaald, hiervan gaan er €1,00 rechtstreeks naar KiKa Verder ga ik zoveel mogelijk leuke items inzamelen die deze dag gekocht kunnen worden... Denk dan b.v. Aan gesigneerde items van bekende coureurs, leuke hebbe dingetjes enz.... Hou voor de laatste Update's Facebook en/of http://www.edje-bmw.nl in de gaten... Mochten jullie nog ideeën en/of suggesties hebben, mail deze dan naar: edjebmw@gmail.com of stuur een pb-tje. Ik zou zeggen, tot Zondag 17 Mei allemaal !!!!! — bij Van Der Ende Racing Inn.
 3. edjebmw

  [E65] Oversized BMW

  Wel een erg mooi afgewerkte 7 zo .... Dan wil je toch nooit meer naar huis ;-)
 4. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Yep, alles software matig optimaliseren. De Bimmer loopt ook veel mooier en rustiger dan die ooit gedaan heeft!!!!! Het blok was echt extreem geknepen, want de 136 pk van de 116i is nou mijn minimale waarde, en dan loopt die ook gelijk veel beter Alles lijkt veel beter om elkaar te zijn afgestemd. Zou wel leuk zijn om eerst eens in een standaard 114i te gaan rijden en dan in de eco pro stand in de mijne, dan weet je al niet wat je overkomt.. En dan heb ik nog 100pk en 140 NM over
 5. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Heb de Bimmer dan Vrijdag weer op mogen halen, en ik kreeg echt de ene naar de andere verrassing Ten eerste was het totaal vermogen nog hoger, dan ik in eerste instantie door gekregen had, en ten 2e hebben ze het vermogen ook nog eens verdeeld onder de eco /comfort/sport knop. Zo heb ik bij eco pro 60% van het totaal vermogen, bij comfort is het al 80% en bij sport komt de 100% vrij, en wel 232,6Pk & 320,7Nm De exacte verdeling kun je zien op de bijgevoegde gegevens. Ook was ik wel benieuwd naar de 0 t/m 100 km/u tijd, en daar was ik helemaal verbaast over !!!!! ik kwam op een tijd van 6,14 sec. en wel tot 101 KM/U ook Kortom, ik ben een gelukkig man. Voor de rest rijd die echt helemaal super, en blijft die gaan... Zelfs in eco pro rijd die echt heel volwassen, en trekt die op de cruise controle gewoon tegen de bruggen op, terwijl ik eerst altijd moest terug schakelen. En dan de Sport/Sport+ dan weet je helemaal niet wat je mee maakt... hij blijft trekken tot hoog in z'n toeren... echt niet normaal. En dan te bedenken dat alles gewoon ruim binnen de marges is afgesteld, en alles op de juiste temp. blijft en zelfs nog mooier loopt, dan die ooit heeft gedaan. Voor iedereen met een soortgelijke motorisering, echt een aanrader. en in mijn geval hou ik ten opzichte van de iets mindere maar soortgelijke 125i, nog eens een goeie €14.000,00 in me zak.
 6. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Net zo als met elke BMW is het belangrijk om alles goed warm te rijden... En ik ben geen "trapper" ik heb het puur gedaan zodat die lekker vlot inhaald , en wat makkelijker de bergen door komt( ga veel naar Zuid Frankrijk) en af een toe een rondje ring.. Maar dan niet voor het snelste rondje, maar puur het heerlijke sturen en de omgeving.De levensduur zit wel goed, kijk maar naar de Mini ... Zelfde blok en turbo. Maar we komen hier over 5 jaar vast op terug ;-)
 7. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  0 tot 100 is nou 6,5 sec.De fabrieksgarantie is die al uit, en de gebruiks cijfers zijn beter, want je hoeft niet constant terug te schakelen om hem op snelheid te houden... Dus alleen maar voordelen ;-)
 8. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Je moet hem echt in het echt zien ... Dan is die echt rood Als je hem bij daglicht ziet, dan is het echt mat rood ... Kom naar de Meeting op 17 Mei zou ik zeggen ;-)
 9. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Precies het zelfde vermogen... Zoals ook op de foto al staat ;-) het is namelijk precies de zelfde motor
 10. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Dit zullen de mensen hier met een rode Bimmer niet zo leuk vinden ... Het is namelijk mat rood metallic ;-)Maar niet ongerust, m'n meissie mag zeker mee rijden :-)
 11. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  De remmen die er onder zitten zijn het zelfde als de bij de 118i ... Maar wil in de toekomst zeker de M Performance remmen er onder hebben ... Maar remmen doet die zo ook nog prima gelukkig ;-)
 12. edjebmw

  [F21] EDje's F21 M Performance

  Voor iedereen die sceptisch was over de software tuning van m'n Bimmer Ik kan jullie melden dat de tuning inmiddels klaar is, en dat ik hem Vrijdag middag kan op halen. Zoals ik al in het begin melde, zou de Bimmer op zo'n 200pk komen en zo'n 300NM. Ik was zelfs nog iets te voorzichtig geweest, want het is uiteindelijk 220pk en 320NM geworden. alle foto's en filmpjes hierover volgen nog, maar hier vast de uiteindelijke specificaties
 13. edjebmw

  EDje bij BMW Amsterdam

  Was vandaag op bezoek bij BMW Amsterdam... Ik kan het iedereen aanraden om een bezoekje te brengen aan dit prachtige pand !!!!! Hier dan de Foto-tjes
 14. edjebmw

  EDje op 100% tuning 2014

  Ook dit keer ben ik weer uitgenodigd op 100% Tuning... maar deze editie gaan we echt iets spectaculairs neer zetten in nauwe samenwerking met Schmiedmann en Wrapaholic... voor meer info, hou m'n website en/of mijn Facebook in de gaten
×